Ants till Skottland – Dag 2

Ny dag, nya möjligheter! Dagen inleds med en hotellfrukost av högsta skotsk kvalitet. Antsare tar över frukostsalongen i ett par timmar och konsumerar allt ifrån hårdkokt ägg och te till löskokt ägg och kaffe. I gåsmarsch beger vi oss mot ett nytt hotell, nämligen SAS Radisson och deras konferensrum där vi ska hedra hotellet med vår närvaro under två förmiddagar.

Första dagen innebär workshop om framtida karriärvägar på Ants. Geniknölar gnuggas, bikupor surrar och det brainstormas så det knakar. Stacken blir större så hur jobbar vi bäst med att alla arbetsmyror får chans att utvecklas tillsammans med Ants och samtidigt kunna erbjuda våra kunder nya värdefulla tjänster! Kreativa idéer kommer leda till konkreta möjligheter, fortsättning följer!

Efter workshop beger jag mig tillsammans med en handfull kollegor för att spisa hamburgare på en närliggande lunchrestaurang, därefter promenerar vi tillbaka till hotellet vi bor på för en kort men välförtjänt vila. Runt hörnet väntar stadsvandring med skotska guider! Vi delas in i två grupper, tilldelas en guide och beger oss ut för att smaka på vad Edinburghs historia har att erbjuda. Vädret är på vår sida och av guiderna får vi höra om staden under staden, William Wallace och Robert the Bruce, var en scen från senaste Avengers-filmen spelades in och allt där emellan innan vi anländer till Edinburgh Castle, beläget högt upp på en klipphöjd. Jag samlar hela stacken för en gruppbild och vi njuter allihop av utsikten och av Edinburgh Castle’s alla berättelser.

Stadsvandringen är över, nu väntar whisky tour! Vi får veta massvis om whiskytillverkning, Skottlands whiskyregioner och vad som karaktäriserar dem, se världens största privata whiskysamling och åtnjuta provsmakning. Turen avslutas med trerättersmiddag i gott sällskap av alla antsare. Vi sjunger för vår käre kollega Jacob som lyckats tajma in sin födelsedag med Skottlandsresa.

Kvällen fortsätter med utforskande av Edinburghs uteliv. Tillsammans med ett trevligt gäng kollegor besöker jag en pub och njuter i goda vänners lag innan hemgång, imorgon väntar mer workshop och mer Edinburgh. Häng med!

Sláinte mhath!

/ August Linefjell

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.