Executive Search

Rekrytering inom olika IT områden. IT-chef rekrytering, CTO rekrytering, CIO rekrytering, Scrum master rekrytering, IT management rekrytering.
Ants Tech Recruiters är erfarna inom IT-management som projektledare, CIO eller Scrum master.

Executive Search

Ants Tech Recruiters är nischade specialister inom IT-rekrytering med hundratals tillsatta rekryteringar per år. Merparten handlar om utvecklare och drifttekniker men vi utför även en hel del chefsrekrytering. Den strategiska utmaningen då man söker operativ personal är att hitta och attrahera kandidater. När det kommer till chefsrekrytering blir utmaningen mer på att bedöma om en kandidat har de rätta egenskaperna för att bli en bra och framgångsrik chef. Det är viktigt att man har helt andra processer i Executive Search än vad som är fallet inom generell Talent Acquisition. Förväntan bland kandidaterna är även den annorlunda och det är exempelvis mer accepterat med personlighetstester och dyl. än vad som är fallet när man rekryterar rena utvecklare.

Executive Search inom IT

När det handlar om att tillsätta en tjänst inom IT-Management så är en genomtänkt och grundlig rekrytering avgörande. Det är speciellt viktigt för verksamheten är det när det handlar om att anställa en ny utvecklings eller IT chef. Alla tjänster inom IT-Management är viktiga och följderna om man rekryterar fel chef in i organisationen är alltid ödesdigra. Ants har genuin och omfattande erfarenhet av executive search av CTO, projektledare, Systemförvaltare eller Scrum master till just ditt företag.

Exempel på roller inom kategorin IT-Management: IT chef, CTO, CIO, Systemförvaltare, Projektledare IT and Finance, Test Manager, Teknisk Projektledare, Processledare, IT Managers, Scrum Master, System Owner.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt personalbehov. Fyll i formuläert längst ned på sidan så kontaktar vi dig!

Läs mer om vår rekryteringsprocess.

Missa inte