Headhunting

Headhunting IT Stockholm
Headhunting av IT-specialister i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala

Headhunting

Headhunting av IT-specialister är en stor del av Ants Tech Recruiters verksamhet. Vi är erfarna i att genomföra kartläggningar av var en efterfrågad kompetens kan återfinnas och har en metodik och ett brett kontaktnät för att attrahera den unika individ som kommer att göra skillnad för dig.

När man bygger Techavdelning och IT-organisation måste byggstenarna utgöras av rätt IT-specialister.  Det är ofrånkomligt att personer man anställt blir nyckelpersoner vad gäller insikter och kompetens och vanligt att det löpande dyker upp nya specialistbehov när teknik och bolag utvecklas framåt. Därmed finns även ett kontinuerligt behov av headhunting som en del av rekryteringsstrategin för att säkerställa rätt kompetenser och resurser. De mest attraktiva specialisterna inom IT sitter ofta idag på bra tjänster och det är ett omfattande uppsökande arbete som krävs med rätt budskap och timing för att lyckas med rekryteringar. Headhunting krävs inte bara för rekrytering av chefstjänster inom IT utan även för rekrytering av rätt operativa personal, dvs. utvecklare, drifttekniker m.m.

 

Rekrytering inom olika IT områden. IT-chef rekrytering, CTO rekrytering, CIO rekrytering, Scrum master rekrytering, IT management rekrytering.
Ants rekryterar även olika ledarinriktade tjänster som projektledare, CIO eller Scrum master.

Headhunting av IT-management

När det handlar om att tillsätta en tjänst inom IT Management så är en genomtänkt och grundlig rekrytering avgörande. Det är speciellt viktigt för verksamheten är det när det handlar om att anställa en ny CIO eller IT chef. Alla tjänster inom IT Management är viktiga och Ants arbetar gärna med att hitta en riktigt vass och kunnig projektledare, Systemförvaltare eller Scrum master till just ditt företag.

Exempel på roller inom kategorin IT Management: IT chef, CIO, Systemförvaltare, Projektledare IT and Finance, Test Manager, Teknisk Projektledare, Processledare, IT Managers, Scrum Master, System Owner.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt personalbehov. Fyll i formuläret längst ned på sidan så kontaktar vi dig!

Läs mer om vår rekryteringsprocess.

Missa inte